Marco Preuss

Director, Global Research & Analysis Team, Europa

I mars 2013 utnämndes Marco till Europachef för enheten Global Research and Analysis Team. Innan han blev Europachef var Marco chef för Kaspersky Labs Global Research and Analysis Team-enhet i Tyskland.

Marco har över 13 års erfarenhet inom IT-säkerhet. Han ansvarar för att hantera hotbilden i Europa, med särskild tonvikt på säkerheten kring Apple-operativsystem och på de hot som förekommer på webben och i sociala nätverk. Förutom forskningen ansvarar Marco också för att odla goda relationer till oberoende utvärderingsorgan och säkerhetspartner.

Marco startade sin karriär hos Kaspersky Lab år 2004, som Technical Consultant. I den rollen bistod han med expertis inom system med Linux och Unix. Han har också varit med att leda vår försäljning inom företagssegmentet. Efter den utmaningen tillträdde han som teknisk kontaktperson för OEM-avdelningen, en roll där han stod för supporten för anpassade lösningar. Marco har också varit med att utveckla webbaserade tjänster och system för Marketing- och Retail Sales-avdelningarna. Dessutom har han arbetat tätt ihop med våra arbetslag inom produktutformning. Sedan 2009 arbetar Marco som virusanalytiker i vår forskargrupp.


Andra medlemmar i arbetslaget

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Dmitry Bestuzhev

  Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng