Fabio Assolini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Fabio Assolini kom till Kaspersky Labs arbetslag Global Research and Analysis Team (GReAT) – där branschens främsta analytiker återfinns – i juli 2009. Han fokuserar främst på ett av de mest dynamiska länderna i Latinamerika: Brasilien. Fabio analyserar de virus, cyberattacker, banktrojaner och övriga skadliga program som cyberbrottslingarna i Brasilien och andra latinamerikanska länder tar fram. Han fokuserar särskilt på att forska om och identifiera banktrojaner. I november 2012 befordrades han till Senior Security Researcher.

Sedan 2006 har Fabio också arbetat ideellt som medlem i säkerhetssammanslutningen Linha Defensiva (Defensive Line), en icke-statlig organisation. Han är också medlem i Alliance of Security Analysis Professionals (ASAP), ett nätverk av icke-statliga organisationer, yrkesverksamma och individer som ger slutanvändare support kring säkerhet. Fabio har över fem års erfarenhet av att analysera skadlig programvara. Han har även en universitetsexamen i datavetenskap.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng