Andrey Efremov

Chief Technology Officer

Andrey Efremov utsågs till utvecklingschef 29 september 2018. I den här rollen ansvarar Andrey för den strategiska utvecklingen av Kaspersky Labs produktportfölj, teknisk briljans och ledarskap inom området för avancerad hotdetektering, skydd av molnmiljöer och nästa generations klientsäkerhet. Han ansvarar också för att Kaspersky Labs produkter och tekniker är transparenta och att de är tillräckligt flexibla för att stå emot risker i leverantörskedjan, inom ramen för Kaspersky Labs Global Transparency Initiative.

Andrey började på Kaspersky Lab 2004 som systemanalytiker. Han har 14 års erfarenhet av företagets forsknings- och utvecklingsavdelning, där han gick vidare från att vara ansvarig för utvecklingsgruppen till att bli chef för molninfrastruktur och webbutveckling. Innan han blev utvecklingschef arbetade Andrey åtta år med molnbaserad teknik, och han bidrog avsevärt till att skapa och utveckla Kaspersky Labs stora utbud av produkter och tjänster.

Andrey har en examen i automatiserade informations- och kontrollsystem från Bauman Moscow State Technical University.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng