Alexander Moiseev

Chief Sales Officer

Alexander Moiseev är försäljningschef på Kaspersky Lab. Hans främsta ansvarsområden omfattar global försäljning och affärsutveckling. Moiseev är också en av de starkast drivande personerna bakom företagets investeringar i teknik och innovationer kring cybersäkerhet för transportsystem.

Moiseev var tidigare Managing Director för Kaspersky Lab i Europa – en befattning han hade sedan juli 2013. Han arbetar i London, Storbritannien och ansvarar för verksamheten i den europeiska regionen, samt för den kommersiella framgången för företagets många produkter, lösningar och tjänster i regionen.

Alexander är också central i Kasperskys motorsportteam – ett undermärke som uppstod ur företagets stora engagemang i cybersäkerhetssektorn för bilbranschen. Sedan 2011 har han arbetat som chef för globala partnerskap och sponsorskap på Kaspersky Labs, och har utvecklat företagets globala sponsorprojekt. Det största av dessa är partnerskapet med Scuderia Ferrari. Han anställdes på Kaspersky Lab 2006 som Business Development Manager för Italien och Israel, innan han utsågs till Managing Director för Kaspersky Lab Italien och medelhavsområdet i april 2008. Alexander har en civilingenjörsexamen från Moskvauniversitetet inom matematik och cybernetik.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng