Prestation har betydelse

Motorsport och cybersäkerhet har mer gemensamt än du kan tro.

I det högoktaniga Formula One™ är prestation A och O – Scuderia Ferrari vet mycket väl vad det innebär.

På liknande sätt behöver konsumenter och företag IT-säkerhet som de kan lita på. Prestation innebär skillnaden mellan att vara säker och att falla offer för de senaste cyberhoten.

Prestation har betydelse

Varför Scuderia Ferrari?

Scuderia Ferrari är det äldsta och mest framgångsrika teamet någonsin i Formula One™ och de respekteras för sin prestation och passion.

2010 ingick Kaspersky Lab ett sponsoravtal med Scuderia Ferrari – och nyligen förlängde vi avtalet. Om du tar en närmare titt på bilarna, förarnas overaller och hjälmar och depåpersonalens kläder så ser du Kaspersky Labs varumärke.

Varför Scuderia Ferrari?

Varför ska jag välja Kaspersky Lab?

Cyberhot och attacker från skadlig programvara ökar ständigt i antal och blir även mer och mer sofistikerade. Därför behöver företagen rigorös säkerhet.

2013 undertecknade vi ett avtal där Kaspersky Labs säkerhetslösningar hjälper till att skydda Ferraris IT-system … det gäller allt från den legendariska fabriken i Maranello till tävlingsbilarna på banan, och allt däremellan.

I den här korta videon kan du se hur våra säkerhetslösningar skyddar Ferrari.

Om du vill ha mer information går du till den särskilda sidan ”Kaspersky Lab Together with Scuderia Ferrari”.

MER OM VÅRT PARTNERSKAP

Videon har skapats av Kaspersky Lab 2017 i samarbete med Scuderia Ferrari.

Vi är också tävlingsmänniskor

Efter två framgångsrika år växlar vi nu upp och lanserar en ny tävlingskampanj i PRO-klassen i 2017 Blancpain GT Endurance Series.

Vi är stolta över att ha världskända, professionella racerförare – Giancarlo Fisichella, Marco Cioci och James Calado – redo för en hel säsong bakom ratten i vår Ferrari 488 GT3. Vi arbetar hårt med att hjälpa vårt team till en pallplats – och du kan följa deras framgång .

Vi är också tävlingsmänniskor

Förbereda inför framtiden

Sedan 2013 har vi varit proaktiva och backat upp Ferrari Driver Academys stjärnskott Antonio Fuoco. Under säsongen 2017 kommer Antonio tävla i GP2-serien.

Vi arbetar naturligtvis också målmedvetet för att hjälpa företag och hemanvändare att skydda sig mot cyberhot … och utmaningarna med att skydda IT-system – i pressade miljöer som fabriker och tävlingar – hjälper oss att utveckla innovativ teknik som kan skydda alla Kaspersky Labs kunder.

Förbereda inför framtiden

UPPTÄCK MER

Om du vill veta mer om Kaspersky Motorsport klickar du här.

Besök Kaspersky Motorsport

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng