Karriärutveckling och professionell utveckling

På Kaspersky Lab har medarbetarna unika möjligheter till professionell utveckling och karriärutveckling på ett framstående internationellt IT-säkerhetsföretag. Hos oss väljer den enskilda medarbetaren sin egen karriärväg. Vi värdesätter och respekterar våra medarbetares och chefers karriärer och erbjuder alla teammedlemmar vårt stöd, oavsett om de strävar efter en chefsposition eller stabil professionell utveckling.

Vilken karriärutvecklingsväg du än väljer kan vi erbjuda dig allt du behöver för att nå ditt mål. Våra utbildningsprogram har utvecklats särskilt för våra medarbetare i syfte att skapa en unik miljö som bidrar till personlig utveckling. Vi ger våra anställda tillgång till en uppsättning med utvecklingsverktyg som de gärna får använda.

“Vi ska rädda världen. Vi anser att alla – från hemdatoranvändare och egenföretagare till stora företag och myndigheter – ska kunna få ut mesta möjliga av tekniken utan intrång och andra säkerhetsrisker”
— Eugene Kaspersky, Chairman and CEO of Kaspersky Lab

Kaspersky Lab – Varför jobba hos oss?

Kaspersky Lab är världens största privatägda leverantör av lösningar för klientsäkerhet, en av världens fyra främsta leverantörer av lösningar för klientsäkerhet och en innovativ leverantör av säkerhetsprogramvara för hem- och företagsanvändare.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng