Lab Formula – våra värderingar. Den beskriver vilka vi är.

“Det är ett nytt och bättre framgångsrecept som bygger på vad vi redan har, men som samtidigt får oss att arbeta
för att bli bättre, starkare och mer framgångsrika”
— Eugene Kaspersky, Chairman and CEO of Kaspersky Lab

Leverera i en komplex och osäker miljö

Vi är inte rädda för att ha sönder något som fungerar bra och ta risker för att bli ännu bättre. Och vi tar fullt ansvar för resultatet.

Från en miljon idéer till banbrytande lösningar för våra kunder

Vi på KL tar alla chanser att skapa, experimentera och lära oss av våra misstag. Det är så vi skapar våra banbrytande lösningar för våra kunder.

Begåvade personer som jobbar i fokuserade team

Vi består inte av ett antal begåvade individer utan är ett fokuserat team. Vi kan bara uppnå resultat genom att samarbeta och lita på varandra.

Människor står i centrum för KL:s framgångsrecept

Vi är inte bra för att vi följer bra processer, utan för att vi inser vikten av begåvade människor – våra anställda och våra partner.

Expertis baserat på naturlig nyfikenhet och ambitionen att bli bäst

Ensamma grubblare på sin egen planet eller målmedvetna nytänkare? Våra lösningar rankas regelbundet som den mest effektiva tekniken inom klientsäkerhet.

Jobbet är en passion och en livsstil

Ett jobb handlar inte bara om att tjäna pengar. Ett jobb är också en passion och en livsstil. Livet är en resa och jobbet är en viktig och spännande del av den resan. Pengarna man tjänar är en bonus.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng